D

Dacă ar fi să mă definesc foarte pe scurt, pot să spun că sunt un antreprenor cu rădăcini atât în România, țara natală cât și în Franța, locul în care am ales să trăiesc și să îmi extind business-ul. Dupā 17 ani de experientā în industria marcomm (marketing și comunicare), ultimii ani m-au adus în lumea filmului.

Așadar, după 17 ani petrecuți ca CEO al Erka – agenția de marketing și comunicare pe care am fondat-o în 2004 – unde am lucrat pentru clienți din România dar și pentru clienți cu operațiuni în toată Europa, am decis să schimb direcția. Astăzi, sunt deopotrivă antreprenor, coach, muzician, CEO, actriță, co-producător de filme. Și asta pentru că sunt convinsā cā niciodatā nu este prea târziu sā îți îndeplinești visele si pentru cā vreau să las ceva în urma mea, pentru că îmi doresc să contribui la crearea unei lumi mai bune și să fiu în fiecare zi o versiune mai bună a mea.

Îmi doresc să promovez România cu valorile și tradițiile sale, talentul local și antreprenorii sau afacerile românești care doresc sā se dezvolte și pe plan internațional.

Cum vreau să fac toate aceste lucruri? Inclusiv prin blog-ul meu, www.ruxandraserban.ro, pe care l-am poziționat exact pe această nișă.

Și pentru că antreprenoriatul nu se uită niciodată, recent, împreună cu alți asociați, tot antreprenori și ei, am fondat Vent d’Est, un startup specializat pe producerea de conținut video inspirat din povesti est-europene și distribuit prin platformele de videostreaming deopotrivă pentru consumatorii din Europa Occidentală cât și pentru cei din Europa de Est.

Așadar, dorința de a mă implica în acest business vine atât din pasiunea mea pentru actorie, cât și din înclinația mea nativă de a fi mereu pe cont propriu și de a-mi alege destinul. Înainte îmi spuneam că antreprenoriatul este un job, iar actoria este un hobby. Am ales așadar să le pun pe amândouă sub aceeași umbrelă, care poartă numele Vent d’Est. Cu Vent d’Est îmi propun să aduc acel „wind of change” benefic pentru noi toți, indiferent unde ne-am afla!