Author

Ruxandra Serban

Share

Numar total de vizualizari: 112

Numar vizualizari de azi: 4

Author

Ruxandra Serban

Share

Din 27 octombrie Încă Două Lozuri este disponibil în cinematografe, asta după ce, pe 18 octombrie a avut loc la Cineplexx Băneasa o avanpremieră de poveste a acestei comedii. Evenimentul a reunit actori, artiști din industria muzicală, influenceri și mulți alți invitați de seamă.Totul a început cu cântat și dansat, a continuat cu hohote de râs la scenele din film și ropote de aplauze la final. Și pentru că asta nu e tot, pentru că echipa filmului a pregătit pentru fanii peliculei și un concurs inedit și totodată o premieră în industria cinematografică, aș vrea să las aici 10 motive pentru care să mergi să vezi în cinematografe Încă Două Lozuri.

Vine cu o premieră în industria cinematografică. Criptobiletul din cinema (CT฿). Este simplu: mergi la film, te distrezi și poți să și câștigi o sumă uriașă de bani, care variază în funcție de numărul de spectatori la filmul “Încă Două Lozuri”! Ia-ți bilet la filmul Încă Două Lozuri,intră pe site-ul  www.incadoualozuri.ro. Introdu datele de pe biletul tău și felicitări! Ești înscris automat în concurs! Câștigătorul va fi ales prin random.org pe data de 30 noiembrie.

 Petreci o seară minunată. Sunt rare momentele în care reușim să ne deconectăm de la tot tumultul zilei și să ne alocăm nouă, câteva ore pe care să le petrecem așa cum vrem. De multe ori visăm la o seară minunată, care poate îmbrăca diferite proiecții ale noastre, însă de la teorie la practică, este drum lung . Ei bine, în cazul Încă Două Lozuri, lucrurile sunt simple. Nu rămâne decât să stabilești o zi în care să îți propui să petreci o seară minunată la un film și să îți iei biletele pentru Încă Două Lozuri.

Râzi pe tot parcursul fimului. Nu ai cum să nu râzi la o comedie precum Încă Două Lozuri. Oricât ai încerca să rămâi serios, nu vei reuși. Până la urmă, creatorii filmului și-au făcut treaba, nu? Hohote de râs de la început și până la final. Partea bună este că dacă nu ai văzut Două Lozuri, te poți bucura de continuare fără probleme!

Te relaxezi și scapi de riduri. Și dacă tot tragi o porție bună de râs, atunci e bine să știi că râsul nu face bine doar pentru starea de spirit. Ghici ce? Scapi și de riduri! Până la urmă, contribui și tu puțin prin râs la cremele anti-aging pe care le folosești sau îți propui să începi să le folosești. Și o faci într-un mod natural, bio, eco, verde sau cum o mai fi .

Poți merge cu toată familia. Poate că unul dintre cele mai mari avantaje ale unui film văzut la cinematograf este că poți să îl vizionezi cu copiii. Că te poți bucura împreună cu ei de tot ceea ce înseamnă o experiență de film, stând fără grijă că se va strecura vreun limbaj nepotrivit sau vulgar. Iar Încă Două Lozuri este un astfel de film: de văzut și de râs împreună cu copiii, căci poți sta fără griji, limbajul este unul curat și evident… comic! Și poți să îți iei și părinții sau bunicii. Vor gusta și ei din plin farmecul acestei comedii.

Nu îți va părea rău pentru banii cheltuiți, căci filmul este foarte, foarte bun. Și nu o spun pentru că am făcut și eu, prin Vent D’Est parte din această producție. Ci pentru că, fiind atât de mult timp în spatele culiselor și cunoscând tot staff-ul care s-a implicat, pot să spun că a ieșit un produs foarte bun! De la atmosfera pe care o induce, până la jocul actorilor, regia, scenariul, toate fac din Încă Două Lozuri un film pe care chiar merită să dai banii la cinematograf și să îl vezi cu o porție bună de popcorn.

Poți câștiga hârtie igienică pentru consumul tău pentru un an. Da, ai citit bine și sigur nu înțelegi legătura între o producție cinematografică și hârtia igienică. Este cel mai inedit premiu pe care l-am întâlnit vreodată, și mi s-a părut foarte funny să îl menționez. Până la urmă, Încă Două Lozuri este o peliculă inedită și prin marketingul pe care îl are. Mecanismul care stă în spate este simplu: în câteva locații (cinematografe) vor fi amplasate niște seifuri cu mai multe premii. Fiecare seif va avea un anumit tip de premiu. Toți cei care cumpără un bilet – deci și tu – pot încerca acel cod de la seif. Dacă nimeresc, iau premiul din seif. Simplu. Cu biletul de la film!

Poți câștiga o Dacia 1300 de colecție. Da! Și ce să faci cu ea? Sigur dacă o vinzi, iei bani frumoși pe ea. Este destul de bătrânică, are 40 de ani, dar asta o face de colecție. A și „jucat” în Încă Două Lozuri. Așa că, dacă vrei să ții o mașină care nu are ecran digital, nu îți arată câți kilometri mai ai până la următorul plin pe care îl faci și nici nu poate să îți încălzească scaunul, dar poate să îți trezească aminitiri din copilărie, atunci ia-ți un bilet la Încă Două Lozuri și poate fi cel… câștigător!

Poți să câștigi 100.000 Euro. Practic, valoarea premiului crește proporțional cu numărul de bilete vândute în cinematografe, și poate fi urmărită în timp real pe www.cinemagia.ro. De exemplu, dacă merg 1.000.000 de oameni la acest film, în cinematografe – ceea ce nu este exclus, poți câștiga acest premiu. La ce film american ai fost și ai avut șansa să câștigi bani? Și nu puțini :).

Contribui la succesul unui film românesc. Mergând și tu la Încă Două Lozuri în cinematografe, și spunându-le prietenilor care le vor spune prietenilor și tot așa, cât de tare este acest film, contribui la succesul său. În 2016, Două Lozuri a strâns în cinematografe 130.000 de spectatori și a fost No. 1 în topul filmelor românești. Acum de ce să nu ajungă de 3 ori sau 4 ori mai mulți, la continuare? Până la urmă, de ce să nu avem și noi actori milionari (în lei, bineînțeles)?