Author

Ruxandra Serban

Share

Numar total de vizualizari: 72

Numar vizualizari de azi: 1

Author

Ruxandra Serban

Share

Luna aceasta este din nou una specială pentru mine și Vent D’Est, startup-ul specializat pe producția de filme românești: astăzi, la Cineplexx Băneasa, începând cu ora 19.30  are loc premiera filmului Încă 2 Lozuri, în care Vent D’Est este co-producător.

De actorii care interpretează rolurile principale – Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguță – mă leagă o experiență anterioară, numită Două Lozuri. Producția, care a văzut lumina reflectoarelor din cinematografe, în urmă cu opt ani, în 2016 mi-a oferit oportunitatea unui rol scurt, întruchipând o ghicitoare care încearcă să îi ajute să găsească lozurile furate. Povestea de atunci se învârtea în jurul a trei bărbați dintr-un oraș de provincie, Dinel, Pompiliu și Sile care, având nevoie disperată de bani, se hotărăsc să cumpere bilete la loto. Norocul le surâde și trag lozul câștigător însă, la scurt timp după imensa bucurie, biletele le sunt furate.

2023 vine cu o continuare a lungmetrajului din urmă cu opt ani și, sub aceeași tentă umoristică, reunește aceleași trei personaje a căror existență se complică din nou, în pelicula Încă 2 Lozuri. Astfel, Sile iese din închisoare cu ideea să se îmbogățească minând cryptomonede. Împreună cu Dinel și Pompiliu îl cunosc pe Ionuț, premiantul județului, cu ajutorul căruia reușesc să mineze cyptomonede în valoare de 6 milioane de euro pe care le stochează pe un stick USB. Dinel e responsabil de păstrarea în siguranță a stickului, dar reușește performanța să-l piardă foarte repede, așa că aceiași trei protagoniști pornesc în căutarea lui, într-o nouă aventură plină de suspans și comic de situație.

Așadar, dacă nu v-ați făcut niciun plan și vreți profitați de o porție bună de râs, vă invit la Cineplexx Băneasa pentru a afla împreună prin ce peripeții mai trec Sile, Dinel și Pompiliu pentru care viața pare să le întindă o mulțime de curse până când ajung să obțină ceea ce își doresc. Pelicula va fi disponibilă în cinematografe începând cu 27 octombrie.

Și ca să știți pentru ce vă pregătiți, puteți viziona trailerul aici:

https://www.imdb.com/title/tt28153794/

Regie și Scenariu: Paul Negoescu

Distribuție: Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol, Dorian Boguță, Mihai Bobonete, Ilona Brezoianu, Rodica Lazăr

Producători: Dorian Boguță, Dragoș Bucur

Co-producători: Sergiu Cumatrenco Jr., Paul Negoescu, Vent D’Est

Producător executiv: Ana Maria Pîrvan