Author

Ruxandra Serban

Share

Numar total de vizualizari: 83

Numar vizualizari de azi: 1

Author

Ruxandra Serban

Share

V-ați făcut vreun plan pentru seara de 26 septembrie? Pentru mine, 26 septembrie ora 20.00 este un moment foarte important: la Cineplexx Băneasa, sala Epika, va avea loc premiera filmului „Dragoste pe muchie de cuțit”, peliculă în care Vent d’Est s-a implicat în calitate de co-producător, alături de DeMoga Music și de producătorul Papa Pictures.

Regia filmului, semnată de Germain Kanda, aduce umorul în ochii spectatorilor într-o formă inedită. Pelicula îmbină cu multă măiestrie comedia, romantismul, moștenirea culinară românească și personajele savuroase jucate de actori celebri.

Pe scurt, două familii rivale, proprietare de restaurante, au fost toată viața în conflict, iar subiectele principale au fost rețeta ursului de mămăligă și trofeul murăturii anului. Rivalitatea dintre cele două familii stă și în calea poveștii de dragoste dintre copiii celor două familii, Marina și Ducu. La maturitate, întâmplător, Ducu o reîntâlnește pe fata de care era îndrăgostit încă din copilărie, Marina și se dă drept bucătar, pentru a petrece cât mai mult timp alături de ea, în restaurant. Elementul inedit, care este și tema conflictului din film este o rețetă autentică locală din Transilvania- ursul de mămăligă, rețetă ocrotită de generații de aproape 1.000 de ani

Dacă alegeți să fiți, în premieră, spectatorii filmului „Dragoste pe muchie de cuțit”, veți putea admira sau revedea peisaje și locuri unice din Deva și Hunedoara. Conacul Archia, Castelul Lupilor, Parcul Dendrologic Simeria și Centru Vechi din Deva au fost, timp de 15 zile, gazdele filmărilor care au avut loc în această primăvară.

Așadar, dacă nu v-ați făcut niciun plan, vreți să vă simțiți bine savurând o comedie romantică cu temă culinară și mai ales vreți să aflați finalul comediei, într-o atmosferă inedită, vă invit să fiți alături de mine pe 26 septembrie, începând cu ora 20.00. Și garantez că veți afla… secretul legendarei rețete!

Mai multe detalii despre premieră găsiți aici: https://facebook.com/events/s/premiera-de-gala-dragoste-pe-m/1075343870508097/. Numărul de locuri este limitat. Vă aștept cu drag!

Dragoste pe muchie de cuțit:

Regia: Germain Kanda.

Producție: PAPA Pictures

Co-producție: Vent D’Est și DeMoga Music

Scenariu: Salex Iatma și Alin Panc

Distribuit de: PAPA Pictures.

Distribuție: Carmen Tănase, Răzvan Bănică, Ada Galeș, Marian Râlea, Alexandru Pop, Alin Panc, Mirela Zeța, Cosmin Șofron, Gabriela Popescu, Natalia Mateuț, Sînziana Sooper, Ruxandra Șerban