Categories: Presa

Author

Ruxandra Serban

Share

Numar total de vizualizari: 55

Numar vizualizari de azi: 1

Categories: Presa

Author

Ruxandra Serban

Share

M-am bucurat foarte mult când am dat interviul pentru Business Magazin, tocmai pentru că am avut ocazia din nou, să împărtășesc cu antreprenori și oameni de afaceri povestea mea, care a pornit dintr-o pasiune. Când alegi să vorbești liber despre ceea ce îți place să faci, este un dublu câștig, cel puțin din punctul meu de vedere. Pe de o parte alți oameni află despre tine și povestea de business din spatele ideii tale, iar pe de altă parte simți că prinzi forțe noi să îți îndeplinești visul pe care tocmai l-ai transformat în realitate.

Din materialul despre mine din Business Magazin vă veți da seama că niciodată nu am fost făcută să adopt statutul de angajat. Deși pare o cale destul de sigură pentru cineva care abia își termină parcursul educațional, sunt unii tineri, printre care m-am numărat și eu, pentru care intrarea în lumea antreprenoriatului, cu tot ceea ce înseamnă acest lucru, este alegerea cea mai bună. Și cea mai potrivită pentru tipul de personalitate. Cel mai probabil și acum dacă ar fi să aleg între a fi angajat și a fi antreprenor, aș lua aceeași decizie. Pentru că felul meu de a fi a rămas același, iar dorința mea de a pune mereu în aplicare idei noi mă împinge să continui pe această cale.

Și nu regret niciun moment faptul că am luat viața de antreprenor în piept, cu toate că știm cu toții că acest statut vine deopotrivă cu satisfacții dar și cu multe, foarte multe provocări. La unele dintre ele te aștepți, la altele nu. Dar până la urmă, nu în asta constă frumusețea vieții? Să înveți să gestionezi imprevizibilul și din asta să tragi niște concluzii pe care mai târziu să le folosești în alt business.

Așadar, lectură plăcută!

https://www.businessmagazin.ro/actualitate/afaceri/povestea-romancei-lucrat-angajat-trei-ore-viata-durat-mult-21686984