Categories: Proiecte personale

Author

Ruxandra Serban

Share

Numar total de vizualizari: 99

Numar vizualizari de azi: 1

Categories: Proiecte personale

Author

Ruxandra Serban

Share

De ceva vreme am devenit partener al Freeways Global, o companie fondată de doi antreprenori români, cu multă experiență în business-ul clasic dar și în network marketing. Am vrut să mă implic (și) în acest proiect pe de o parte pentru că am vrut să încerc ceva nou, iar pe de altă parte pentru că cei doi tineri antreprenori m-au convins.

De fapt, inițial, m-au convins produsele lor, pe care le-am încercat, le-am consumat  o perioadă de timp și mi-am dat seama că mi se potrivesc și mă ajută să mă simt mai bine. Însă poate lucrul cel mai important pentru mine a fost că business-ul celor doi antreprenori este unul responsabil din toate perspectivele. Și am să le iau pe rând, de ce consider acest lucru:

Grijă față de oameni și față de mediu. Freeways face lucruri care, din punctul meu de vedere au o influență pozitivă asupra oamenilor dar și asupra mediului înconjurător. Într-o lume în care accentul cade pe consum excesiv, a produce și oferi pe piață produse care iau în considerare un impact cât mai mic asupra mediului înconjurător este un lucru extraordinar. Freeways are propria fabrică unde sunt fabricate anumite game de produse care au la bază ingrediente naturale, deci cu un efect zero negativ asupra sănătății.

Încurajează antreprenoriatul și educația antreprenorială. Micile întreprinderi antreprenoriale sunt la baza oricărei economii. Și nu spun asta pentru că nu s-ar ști prea bine acest lucru. Ci pentru că Freeways, o companie antreprenorială încurajează oamenii din toate mediile sociale interesați să își depășească propria condiție, să înceapă un business, respectiv cel de a deveni partener al Freeways. În plus, promovează conceptul de win-win – atunci când oamenii sunt mulțumiți de unul sau mai multe produse Freeways pe care le recomandă mai departe, sunt recompensați de companie.

Promovează sănătatea pentru trup și suflet, practicarea sportului și a alimentației sănătoase.

Însă nu doar valorile companiei lor și produsele pe care le comercializează m-au determinat să devin partener Freeways. Spuneam mai devreme că antreprenorii din spatele acestui demers m-au convins pe deplin. De ce? Pentru că au ambiția să își extindă afacerea la nivel internațional și, mai mult, să dezvolte o companie 100% românească de marketing de rețea (multilevel marketing, un sistem piramidal de vânzare), un concept asupra căruia trenează un con de umbră pentru că oamenii sunt într-o oarecare măsură reticenți la acest model de business. Mie însă îmi plac oamenii ambițioși și îmi doresc foarte mult ca România să se afirme și să fie cunoscută pentru produsele fabricate local.

Și pentru că am rezonat cu întreaga poveste de business a celor doi antreprenori, îmi doresc ca împreună cu Erka, agenția de publicitate pe care o dețin, să contribui la afirmarea produselor și serviciilor lor pe piața europeană. Vreau să pun și eu umărul și să le pun la dispoziție experiența mea profesională și rețeaua pe care o dețin pentru a-i ajuta să-și exindă business-ul. Și vreau să fac asta pentru că ei au cel puțin câteva ingrediente esențiale pentru succesul unui antreprenor: curajul, îndrăzneala, ambiția și dorința de a duce business-ul la nivelul următor.

Mai mult, mi-au plăcut spiritul și dorința lor de implicare. Când ne-am cunoscut, le-am povestit despre proiectul meu, Secretul lui Zorillo, filmul pe care il co-produc. M-au impresionat foarte plăcut să aflu că s-au oferit să mă sprijine în acest demers și astfel, au fost printre primii care au spus „da” și care au vrut să dea o mână de ajutor.

Și iată cum, din mers, am devenit, ceea ce avem tendinta sa banalizam, un partener al unei firme care se folosește de modelul piramidal de vânzare. Și deși știu că reticența își spune cuvântul atunci când vine vorba despre un astfel de business, vă propun să ne dezbărăm de clișee și să ne susținem companiile autohtone și antreprenorii români! Vă invit așadar, să dați o șansă unor produse care în mod sigur vor contribui la starea voastră de bine!

Dacă sunteți interesați de Freeways și produsele lor, vă las aici site-ul meu de partener:

https://santebienveillance.frw.life