Author

Ruxandra Serban

Share

Numar total de vizualizari: 97

Numar vizualizari de azi: 1

Author

Ruxandra Serban

Share

Acum un an pe vremea aceasta, momentul în care pandemia de coronavirus era doar o discuție îndepărtată, a unei realități aflată pentru noi la 8.9.000 de kilometri distanță, credeam că lucrurile vor rămâne neschimbate pentru mine ca business și ca viață personală. Câteva luni mai târziu aveam să realizez că acea realitate îndepărtată era și realitatea mea și că toate planurile trebuiau puse pe hold, în cel mai fericit caz.

Dincolo de încărcătura psihologică a ultimului an, lucrurile au stat, din fericire, mai bine decât ne așteptam, chiar dacă am trecut prin lockdown-uri repetate, prin tot felul de restricții care au dus la amânări de proiecte și planuri. Dar totuși, ceea ce m-a determinat să merg mai departe a fost faptul că am văzut că lumea vrea să meargă mai departe. Să continue în această nouă normalitate, fără a sfida realitatea în care trăim sau a nega situația în care ne aflăm. Este acea dorință colectivă de a ne uni eforturile pentru a face lucrurile să meargă din nou, să continue proiectele, să ne adaptăm și să mergem mai departe, să nu stăm pe loc și odată cu noi, proiectele și business-urile noastre.

Toate acestea ne-au arătat că în pandemie se pot face lucruri, iar personal, sunt încântată că pot să continui proiectele pe care le-am avut până înainte de pandemie dar și să pun în practică idei pe care nu am avut ocazia să le implementez până acum. V-am obișnuit deja cu proiectele mele cinematografice, de care sunt foarte mândră și pe care vreau să le reunesc aici, în acest articol, dintr-un singur motiv: sunt foarte mândră de ele și mi-aș dori să aibă succes. Pentru că știu că au potențial și pentru că mai știu că dacă încerci să faci lucruri, și dacă le faci într-un mod profesionist, poți atinge succesul la un moment dat.

Așadar, în această perioadă sunt implicată în patru proiecte cinematografice, în care am șansa și onoarea să lucrez cu niște profesioniști adevărați și oameni extraordinari. Este vorba despre Vineri 3, Dealmakers, Secretul lui Zorillo. The Dac Side of the Moon și Remesivir. Aleg însă de această dată să vă vorbesc despre Secretul lui Zorillo.

După un scenariu de George Lungoci, în regia lui Eugen Dediu, avându-i în distribuție pe Alin Panc, Alexandru Pop (Văru Săndel), Iulian llinca, Cosmin Seleși, Maria Bata, George Robu, Lola și produs de Papa Film și Erka, filmul prezintă în stil umoristic, viața dacilor de odinioară. Ideea acestui film s-a născut din dorința de a aduce în lumină câteva trăsături de caracter ale strămoșilor noștri, într-un mod auto persuasiv și cu mult umor, dar și cu scopul de a promova frumuseţile României. Filmările urmează să ia startul în iunie și pentru că scenariul este în curs de definitivare, acest lucru ne oferă o mare libertate a modului în care putem implica noii parteneri și produsele sau serviciile acestora în film. Pelicula va fi difuzată de trustul ProTV și Vodafone, iar planurile pentru acest proiect sunt mari: intenționăm ca filmul să fie disponibil pe platformele internaționale de vizionare, iar pentru asta, suntem în discuții avansate cu Netflix. Lansarea în cinematografe a Secretului lui Zorillo. The Dac Side of the Moon va avea loc la sfârșitul acestui an.

Și pentru că pentru toate aceste proiecte suntem în căutare de noi sponsori și parteneri, aș fi foarte încântată să îmi fiți alături în această ocazie minunată de a promova frumusețile României, umorul românesc și talentul actorilor români. Orice tip de aport este important pentru noi, iar cum sunt un antreprenor de formație, puteți fi siguri că mă voi asigura să respectăm principiul „win-win” în parteneriatul nostru.

Sunt convinsă că produsele voastre pot fi puse în valoare într-un mod creativ în scenariu și că brandul vostru va beneficia de un capital de imagine pozitiv. Pentru a deveni partener sau sponsor aveți la dispoziție patru modalități: investiție financiară,  barter, redirecționarea a 20% din impozitul pe profit sau redirecționarea a 25% din taxa TV)

Ce beneficii aveți, în funcție de parteneriat?

  • Menționarea ca partener principal/sponsor pe toate materialele de prezentare și de promovare a filmului;
  • Afișarea logo-ului vostru pe genericul filmului;
  • Plasarea de produse în cadrul filmului;
  • Difuzarea unui spot la evenimentul de lansare a filmului;
  • Sampling la evenimentul de lansare a filmului.

Tot în cadrul parteneriatului vă putem oferi spoturi video cu unul sau mai mulți actori din film și difuzarea acestora pe Facebook și Instagram. De asemenea, unii actori din film vor putea deveni endorseri ai brand-ului vostru. Bineînţeles vom putea gândi împreună diverse proiecte speciale pe care să le implementăm, – producții de content video – având în vedere că veți avea la dispoziție atât echipa Erka, cât și echipa de producţie a filmului.

De altfel, de-a lungul timpului, Erka a susținut mai multe proiecte cinematografice, care s-au bucurat de un real succes în cinematografe și care sunt prezente pe Netflix: Două Lozuri, Love Building, Alt Love Building, Pup-o, mă!.

Vă las aici două materiale filmate pentru ATV Rom, unul dintre partenerii proiectului Secretul lui Zorillo. The Dac Side of the Moon: https://fb.watch/3HTczUXkqc/ și https://fb.watch/3HTez57DEP/. Pentru orice alte informații suplimentare, ne puteți scrie pe office@erka.agency.