Author

Ruxandra Serban

Share

Numar total de vizualizari: 54

Numar vizualizari de azi: 1

Author

Ruxandra Serban

Share

Pentru că tot e început de săptămână și de lună și chiar și de toamnă, și pentru că unul dintre gândurile mele (ascunse) J este ca prin acest blog să promovez tot ceea ce este nou și inovativ, și să vă îndemn să fiți mereu orientați către noutate și inovare, m-am gândit să vă povestesc despre un produs revoluționar, inventat de artistul plastic Cristian Todie.

Nu întâmplător am ales să vă povestesc despre un artist care vine cu ceva inovator pe piață. Veți spune că dacă am un blog în care scriu despre business, ce rost are să trec în zona de artă? Citiți până la capăt și veți afla răspunsul! J

Născut în România, mai exact la Constanța și ulterior stabilit în Franța, Cristian Todie a vizitat recent Erka pentru o discuție care s-a transformat într-o reală demonstrație out-of-te-box și into-the book.

Pe scurt, am avut onoarea ca Todie să ne facă o prezentare a #Todiebook, un model de carte inventat de el, care nu are nici început, nici sfârșit și care poate fi transformată foarte ușor într-un cilindru. Este o carte circulară, care poate fi pliată și care oferă imagini și informații din toate pozițiile paginilor ei flexibile și ușor de parcurs… și este acoperită de un brevet internațional! Operele sale sunt cu totul și cu totul speciale și pot să vă spun că prezentarea a fost un moment unic!

Iar dacă sunteți curioși să vedeți și voi “tehnica” din spatele acestei cărți obiect, furați nu mai mult de 3 minute din timpul vostru și urmăriți clipul de aici: https://bit.ly/2NeFKaD. Chiar merită!

După prezentarea lui Cristian Todie, noi, cei de la Erka, am tras o concluzie foarte importantă: dacă manualele de istorie ar urma exemplul #Todiebook, mii de elevi din toată țara ar avea o viață mult mai ușoară!

Despre cartea sa, Todie spunea într-un interviu pentru Paris Match că “a creat a treia carte din istoria umanității” și că “este un loc geometric în care imaginile și textele se reunesc la centru”. În același interviu, artistul mai spunea că #Todiebook este o extensie a cărții clasice, tipărite pe hârtie și a tabletei digitale.

Și pentru că vă spuneam că îmi stă în fire să vreau să fac și chiar să fac lucrurile diferit, cu o mare doză de unicitate, Erka are un parteneriat cu artistul Cristian Todie prin care putem utiliza pentru clienții noștri metoda sa unică pentru a produce cataloage de produs, albume foto sau pur și simplu albume care să arate diferit și să fie originale.

În plus, artistul a realizat și câteva cărți obiect cu logo-ul Erka. Iar rezultatul este fantastic!

Vedeți? Nu a trebuit să citiți chiar până la capăt acest articol ca să vă dați seama că nu întâmplător am ales să vă povestesc despre inovația în artă. J

Așadar, dacă vreți să veniți pe piață cu ceva excepțional, remarcabil, îndrăzniți să fiți unici și inovatori! Desigur, piața este un loc cu două tăișuri: poate accepta ușor ceva neconvențional, cu valoare adăugată foarte mare, dar poate și opune rezistență. Dar doar pentru un timp. Până când cu toții își dau seama că acea propunere de produs sau serviciu este pasul natural pe care trebuie să îl facem către viitor!